Koira vaatii paljon hoitoa: pitää ulkoilla ja leikkiä, joskus trimmata ja toisinaan antaa lääkkeitä. Tämänkertainen NiksiKuono tarjoaa apua ellei nyt jokapäiväisiin niin ainakin todella arkisiin tilanteisiin. Laita siis nämä vinkit talteen, jos haluat päästä hiukan helpommalla. Lähetä meille myös oma koiramainen niksisi jutun lopusta löytyvästä linkistä.

Onko koirallasi tablettilääkitys, jota se ei suostu syömään? Anna tabletti voihin tai margariiniin kätkettynä. Toimii, sillä rasva on koirille herkkua!

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Rakastaako koirasi tennispalloja, mutta harmiksesi kuitenkin jyrsii niistä päällykset irti? Pujota pallo parittomaan sukkaan ja tee solmu. Näin koirasi ei saa jyrsittyä pallon karvapäällystä irti ja pallo muuntuu monipuolisemmaksi leluksi. Kun sukka on repeytynyt rikki, vaihda vain uusi sukka tilalle ja leikit voivat jatkua!

Kätevä siirrettävä aitaus pikkukoiralle tai pennuille syntyy yhdestä tai kahdesta metallisesta lehtikompostorista, joita saa noin kympillä. Kiinnitä haluamasi määrä osia nippusiteellä yhteen ja asettele paikoilleen esimerkiksi terassille.

Koiraa trimmatessa koneen teräosa voi kuumentua liikaa. Laita terä hetkeksi jäisen kylmäkallen päälle jäähtymään, ja voit jatkaa trimmausta!

palkittu3Onko koirasi aktivointipallo mennyt hukkaan? Vai eikö sitä ole ostettukaan? Etsi käsiisi sählypallo ja napsaise siitä saksilla muutaman reiän väli auki. Näin sinulla valmis ja kestävä aktivointipallo!

Onko sinulla joku koiramainen niksi, joka muidenkin koiraihmisten olisi syytä tietää? Kerro oma niksisi täällä. Palkitsemme parhaat!

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.