Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tee-se-itse aktivointipallo ja neljä muuta koiramaista niksiä

Koira vaatii paljon hoitoa: pitää ulkoilla ja leikkiä, joskus trimmata ja toisinaan antaa lääkkeitä. Tämänkertainen NiksiKuono tarjoaa apua ellei nyt jokapäiväisiin niin ainakin todella arkisiin tilanteisiin. Laita siis nämä vinkit talteen, jos haluat päästä hiukan helpommalla. Lähetä meille myös oma koiramainen niksisi jutun lopusta löytyvästä linkistä.

Onko koirallasi tablettilääkitys, jota se ei suostu syömään? Anna tabletti voihin tai margariiniin kätkettynä. Toimii, sillä rasva on koirille herkkua!

Rakastaako koirasi tennispalloja, mutta harmiksesi kuitenkin jyrsii niistä päällykset irti? Pujota pallo parittomaan sukkaan ja tee solmu. Näin koirasi ei saa jyrsittyä pallon karvapäällystä irti ja pallo muuntuu monipuolisemmaksi leluksi. Kun sukka on repeytynyt rikki, vaihda vain uusi sukka tilalle ja leikit voivat jatkua!

Kätevä siirrettävä aitaus pikkukoiralle tai pennuille syntyy yhdestä tai kahdesta metallisesta lehtikompostorista, joita saa noin kympillä. Kiinnitä haluamasi määrä osia nippusiteellä yhteen ja asettele paikoilleen esimerkiksi terassille.

Koiraa trimmatessa koneen teräosa voi kuumentua liikaa. Laita terä hetkeksi jäisen kylmäkallen päälle jäähtymään, ja voit jatkaa trimmausta!

palkittu3Onko koirasi aktivointipallo mennyt hukkaan? Vai eikö sitä ole ostettukaan? Etsi käsiisi sählypallo ja napsaise siitä saksilla muutaman reiän väli auki. Näin sinulla valmis ja kestävä aktivointipallo!

Onko sinulla joku koiramainen niksi, joka muidenkin koiraihmisten olisi syytä tietää? Kerro oma niksisi täällä. Palkitsemme parhaat!

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top