Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Suomenlapinkoiria, labradoreja ja kultaisia eniten Maailman Voittajassa

Maailman Voittaja -näyttely järjestetään 8-10. elokuuta Helsingissä. Näyttelyn koiramäärät roduittain julkaistiin tänään.

Suosituin rotu on suomenlapinkoira, joita näyttelyyn on ilmoitettu kaikkiaan 526 kappaletta. Suuri määrä johtuu siitä, että kotimaiset rodut saivat osallistumisoikeuden näyttelyyn ilmaiseksi.

Toiseksi suosituin rotu on labradorinnoutaja, joita näyttelyssä nähdään 291 kappaletta. Noutajien vahva edustus jatkuu, sillä kolmanneksi suosituin rotu ilmoitetuista oli kultainennoutaja, kaikkiaan 274 kappaletta.

Helpoiten himoittu Maailman Voittaja -titteli irtoaa ison sileäkarvaisen tai karkeakarvaisen portugalinpodengon, venäläis-euroopalaisen laikan, briquet griffon vendéen, crnogorski planinski gonicin, hannoverinvihikoiran, itävallanajokoiran, braque de l’ariegen, portugalinseisojan, pyreneläistyyppisen ranskanseisojan tai villakoirapointterin omistajalle. Kyseisiä rotuja näyttelyyn on ilmoitettu vain yksi kappale.

Suosituimmat rodun Maailman Voittajassa:

1. Suomenlapinkoira (526 kappaletta)
2. Labradorinnoutaja (291)
3. Kultainennoutaja (274)
4. Lapinporokoira (234)
5. Kääpiöpinseri (215)
6. Lyhytkarvainen chihuahua (207)
7. Berninpaimenkoira (206)
8. Kiinanharjakoira (200)
9. Pitkäkarvainen chihuahua (199)
10. Amerikanstaffordshirenterrieri (197)

Kuono.fi seuraa tiiviisti Maailman Voittaja -näyttelyn tapahtumia koko näyttelyviikonlopun ajan.

Kaikkien rotujen koiramäärät näet täältä

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top