Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Verkko- ja live-kurssien tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkokurssit tilataan Kuonon verkkokaupasta osoitteessa kuono.fi. Myyjänä toimii PI Ventures Oy (y-tunnus 2931872-5). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili kuono.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Verkkokurssien toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja pääsee käsiksi kurssimateriaaleihin. Mikäli asiakas ei tätä saa sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi asettaa itselleen uuden salasanan heti tilauksen jälkeen täältä ja päästä saman tien kirjautumaan kurssille tai pyytää kirjautumistietojen uusintalähetystä osoitteesta info@kuono.fi.

Live-kurssit erityisehdot

Live-kurssien osalta PI Ventures Oy toimii markkinapaikkana, ei myyjänä tai järjestäjänä. Live-kurssien myyjänä ja järjestäjänä toimii kunkin live-kurssin esittelyssä mainittu yhteistyökumppani. Mikäli live-kurssia ei voida järjestää esimerkiksi liian pienen osallistujamäärän vuoksi, PI Ventures Oy palauttaa jo maksetut rahat 14 päivän kuluessa siitä päivästä laskettuna, jolloin kurssin oli tarkoitus alkaa.

Osallistumisen live-kurssille voi perua maksutta vähintään seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu alle seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätetään 50% maksetusta kurssimaksusta peruutuskuluna.

Maksutavat

Kuonon maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkopankkimaksut sekä MobilePay. Maksun välittäjänä toimii Paytrail, eikä Kuono saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa verkkokursseihin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kuono.fi.

Vastuunrajaus

PI Ventures Oy:n vastuut rajoittuvat kaikissa tapauksissa enintään siihen summaan, jonka asiakas on maksanut yritykselle edellisen kuuden kuukauden aikana.

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita kuono.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Scroll to Top