Tiesitkö, että jos koiran kynttä leikkaa liikaa, verenvuodon saa tyrehdytettyä perunajauholla? Tai että koiran ripulia voi hoitaa kauralimalla, jonka ainekset löytyvät taatusti jokaisesti kodista?

Jokainen varmasti tuntee Pirkka-lehden legendaarisen NiksiPirkka-palstan, josta löytyy apu pulmaan kuin pulmaan – erityisesti sellaisiin, joita et ole tullut edes ajatelleeksi aiemmin.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Myös koirien kanssa touhutessa ovat hyvät neuvot usein kalliit, joten päätimme aloittaa NiksiKuono-palstan koiramaisten niksien jakamiseksi ja koiraihmisten elämän helpottamiseksi!

Onko sinulla tiedossasi joku koiramainen niksi tai hyväksi koettu vinkki, josta uskot olevan apua myös muille karvakorvien omistajille? Jaa oma niksisi alla olevalla lomakkeella, ja voit voittaa! Palkitsemme parhaat niksit koiramaisilla palkinnoilla.

Mitenköhän koirakansa voisi hyödyntää esimerkiksi NiksiPirkassa usein käytettyjä sukkahousuja?

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.