Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Valokuvaaja ikuistaa ilmeikkäät lemmikkinsä – Katso upeat kuvat!

Saksalainen valokuvaaja Elke Vogelsang hankki ensimmäisen koiransa seitsemän vuotta sitten. Espanjasta pelastettu rescue-pentu sai nimekseen Noodles. Valokuvaajana työskentelevä Vogelsang halusi uuden lemmikkinsä myötä parantaa kykyjään valokuvaajana ja vangita kuviin Noodlesin kauneuden ja karisman.

Tästä alkoi harrastus, joka on nostanut Vogelsangin ihmisten tietoisuuteen ensin sosiaalisessa mediassa ja sittemmin perinteisessä mediassa ympäri maailmaa.

Nykyään Saksan Hildesheimissa asuvalla valokuvaajalla on kolme koiraa, Noodles, Scout sekä Ioli. Myös Scout ja Ioli ovat Espanjasta pelastettuja. Scout on nyt viisivuotias ja sekä se että yksisilmäinen Ioli liittyivät Vogelsangin perheeseen ollessaan puolivuotiaita. Kaikki koirat ovat sekarotuisia.

Vaikka internet on täynnä toinen toistaan suloisempia eläinkuvia, on Vogelsangin otoksissa jotain aivan erityisen vangitsevaa. Kolmen veikeän kaveruksen tähdittämät kuvat ovat niin täynnä tunnetta, ettei niitä voi katsella hymyilemättä.

Huumoria pursuavat kuvat korostavat ilmeikkäiden koirien persoonallisuutta sekä niiden ainutlaatuista karismaa. Kuvista näkee, että Vogelsangin nelijalkaiset toverit ovat tottuneita poseeraamaan kameran edessä. Kuvat ovat yksinkertaisia ja täynnä luonnollista iloa, joka välittyy myös katsojalle.

Vogelsang jakoi pari viikkoa sitten omat vinkkinsä koirien kuvaukseen 500px-valokuvausblogissa. Jos näillä helpoilla vinkeillä saa näin upeita kuvia, lienee syytä kokeilla:

1. Ole kärsivällinen.
2. Anna koiran tutustua studioon tai muuhun kuvauspaikkaan.
3. Käytä koiran lempiruokaa tai -lelua saadaksesi sen huomion.
4. Hanki apulainen.
5. Yritä saada koiran huomio ääntelemällä.

Nämä  upeat kuvat Noodlesista, Scoutista ja Iolista saavat mielen aurinkoiseksi harmaanakin päivänä! Mikä on sinun vinkkisi onnistuneen koirakuvan nappaamiseksi?

elke elke7 elke6 elke5 elke4 elke3 elke2

Katso lisää mahtavia kuvia Elke Vogelsanging Facebook-sivulta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top