Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Viisi syytä, miksi jokainen tyttö tarvitsee koiran

Kendra Alvey on amerikkalainen toimittaja-kirjailija, jonka juttuja on julkaistu muun muassa Cosmopolitanissa ja Huffington Postissa. Hän on aktiivinen Twitterissä ja hänen twiittejään on siteerattu esimerkiksi Valituissa Paloissa.

Kendra kirjoitti viime viikolla Huffington Postiin artikkelin, jossa hän kertoo seikkaperäisesti viidellä kohdalla miksi jokainen tyttö tarvitsee koiran.

1. Halikaveri 24/7

”Koira on halikaveri, joka on käytössä käskystä ja jokainen tyttöhän tarvitsee hyvän halin aina silloin tällöin. Oma koirani on elävä versio pehmonallesta, jotka halailin rikki lapsena. En tietenkään halaile koiraani rikki! Hän on hyvin elävä. Ja pehmoinen ja ihanin halipupsukka maan päällä! Niin ja koira käpertyy viereesi silloinkin kun katsot typerää tyttöjen elokuvaa eikä silti lörpöttele elokuvasta kaikille kavereillesi myöhemmin.”

2. Kävelyttäjä      

”Koira nostaa hanurisi sohvalta vaikka kesken telkkarimaratonin ja vie sinut ulos monta kertaa päivässä. Tekee hyvää sinulle. Ai niin ja jos haluat mennä kahvilaan hakemaan kahvin tosi nopeasti, mutta et halua joutua rakennusmiesten ynnä muiden häiriköiden uhriksi, otapa koira mukaan.  Kukaan ei ryttyile tytölle, jonka kaverilla on niin monta terävää hammasta. (Tämähän toimii siis vain isossa kaupungissa, mutta voithan kokeilla samaa maaseudulla lehmän tai sian kanssa!)

3. Leikkikaveri

”Milloin viimeksi juoksit ympäri taloasi ja käyttäydyit todella hassusti? (Ja puhun siis selvin päin hassuttelusta!) Koiran kanssa leikitään aina. Minä ja koirani leikimme piilosta ja jahtaamme toisiamme.

4. Keskustelukaveri

”Kuka muu keskustelisi sinun kanssasi siitä, että hömppäsarja on oikeasti parempi kuin se laadukas rikosdraama televisiossa? Koiran kanssa keskustelussa ei tarvitse olla cool ja viisaampi kuin onkaan. Kuka muu istuu vierelläsi sohvalla ja tuijottaa sinua kun ruikutat miten hiuksesi olivat ennen paremmin, etkä tiedä mistään mitään ja ihmettelet miksi se kundi ei tekstaa takaisin! Olisiko sittenkin pitänyt laittaa hymiö vietin perään?

5. Naurattaja

”Koirani säikähtää omaa pieruaan. Hän on hauskin, hölmöin, hellyttävin kaveri koko maailmassa ja saa minut aina nauramaan. Kukapa ei kaipaisi heitä elämäänsä!”

Lainaukset vapaasti suomennettuna Huffington Postista

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top