Aiheuttaako koirasi kynsien leikkuu sinulle harmaita hiuksia? Tuleeko joskus leikattua liikaa, jolloin verta on joka paikassa? Jos vastasit kyllä, saatat löytää tämänkertaisista nikseistä apua! Ota myös muut arkea helpottavat vinkit talteen ja jaa oma koiramainen niksisi jutun lopusta löytyvästä linkistä!

Onko sinulla pieni koira, joka rakastaa tennispalloja, mutta ne eivät mahdu sen suuhun? Pujota pallo sukkahousun lahkeeseen, solmi ja leikkaa ylimääräinen osa pois. Näin pallon saa heitettyä kauemmas, ja joustavan sukkahousun avulla pienikin koira saa pallon kannettua!

Leikkasitko koiran kynttä liikaa? Ei hätää, kuuma tyrehdyttää verenvuodon! Sytytä tulitikku, sammuta se ja paina heti kynttä vasten. Toinen vaihtoehto on kuumennettu teelusikka.

palkittu3Vältä juoksuaikojen sotkut vaipoilla! Leikkaa hännän kohdalle reikä ja pujota vaippa koiran päälle. Vaippa pysyy hyvin paikallaan ja on oikeita juoksuhousuja mukavampi! Paketeissa ilmoitetut koot pätevät myös koirille.

Kun leikkaat koiran kynsiä, pujota esimerkiksi puruluukenkään tai kongiin juustoa tai muuta herkkua. Koira pysyy kiireisenä, eikä edes huomaa suorittamaasi kynsienlyhennysoperaatiota.

Tuliko margariinirasia tyhjäksi? Anna loppuun käytetty rasvapurkki koiran leluksi. Rasvan jämät ovat koiralle herkkua!

Onko sinulla joku koiramainen niksi, joka muidenkin koiraihmisten olisi syytä tietää? Kerro oma niksisi täällä. Palkitsemme parhaat!

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.