Thundershirt on yksinkertainen ja luonnollinen ratkaisu koiran levottomuuteen ilman lääkitystä.Thundershirt on koiran vaate, jonka lempeä ja jatkuva paine rauhoittaa koiran jopa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ilman erillistä koulutusta.

Thundershirt on nimensä mukaisesti kehitetty lievittämään koiran pelkoa ukkosen ääntä kohtaan. Se auttaa myös koiran pelkotiloissa muita pelottavia ääniä kohtaan, eroahdistukseen, vieraiden ihmisten pelkoon ja haukkumiseen, vieraiden päälle hyppimiseen ja matkapahoinvointiin.
Se sopii myös tilanteisiin, joissa koira on yli-innokas tai sillä on muuta rauhatonta käyttäytymistä.Thundershirtin toiminta perustuu jatkuvaan hellään paineeseen, joka luo turvallisuuden tunnetta ja rauhoittaa koiraa tilanteessa, jossa se kokee itsensä levottomaksi. Se toimii samalla idealla kuin kapalointi rauhoittaa vauvan. Kevyt paine rauhoittaa koiran hermostoa, ja se vapauttaa koiraa rentouttavia hormoneja kuten endorfiinia.

Thundershirtia kokeilleista koirista yli 80 % sai helpotusta oireisiinsa. Se on nopea apu koiralle pelkoa aiheuttavissa tilanteissa, eikä se ei vaadi koulutusta tai lääkintää.
Thundershirt käy kaikenkokoisille koirille, myös pennuille. Kokoja on XXS:sta (alle 5,4 kiloa painaville koirille) XXL:aan (yli 45 kiloa painaville koirille).
Lisää tietoja Thurdershirtistä löytyy valmistajan kotisivuilta www.thundershirt.com. Paitoja myyvät useat verkkokaupat.
Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.