Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tässä on Crusoe – mäyräkoira, joka hurmaa hullunkurisilla asuillaan

Crusoe on yksi maailman kuuluisimmista mäyräkoirista – eikä ihme, sillä tämä vekkuli valloittaa energisyydellään ja erityisen hienoilla rooliasuillaan.

Tältä mäyräkoiralta luonnistuu niin Batmanin, palomiehen kuin vaikkapa merikapteeninkin roolit. Käsintehdyt asut Crusoelle loihtii tämän omistaja, kanadalainen Ryan Beauchesne, joka ylläpitää Crusoe the Celebrity Dachshund -blogia sekä Crusoen Facebook, Youtube, Twitter ja Vine
-sivuja.

Matka kuuluisuuteen sai alkunsa jo pentuna, kun Crusoe esiintyi ensimmäistä kertaa televisiossa voitettuaan mäyräkoirien temppukilpailun.

Nyt koiran hassutuksia seuraa sadattuhannet fanit ympäri maailmaa, ja Crusoen tähdittämä blogi on valittu kahtena vuotena peräkkäin parhaaksi lemmikkiblogiksi Weblog Awards -gaalassa.

Crusoe sai nimensä Robinson Crusoen mukaan, mikä sopii seikkailunhaluiselle koiralle hyvin. Kuten jokaisella kunnon seikkailijalla, myös Crusoella on oma luotettava apuri, velipuoli Oakley, joka esiintyy monissa blogin kuvissa ja videoissa.

Katso alta Crusoen hauskat, videopalvelu Vineen ladatut videonpätkät. Videon vasemmasta yläkulmasta löytyvästä symbolista saa halutessa äänet päälle.

Kansikuva: www.celebritydachshund.com

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top