Crusoe on yksi maailman kuuluisimmista mäyräkoirista – eikä ihme, sillä tämä vekkuli valloittaa energisyydellään ja erityisen hienoilla rooliasuillaan.

Tältä mäyräkoiralta luonnistuu niin Batmanin, palomiehen kuin vaikkapa merikapteeninkin roolit. Käsintehdyt asut Crusoelle loihtii tämän omistaja, kanadalainen Ryan Beauchesne, joka ylläpitää Crusoe the Celebrity Dachshund -blogia sekä Crusoen Facebook, Youtube, Twitter ja Vine
-sivuja.

Matka kuuluisuuteen sai alkunsa jo pentuna, kun Crusoe esiintyi ensimmäistä kertaa televisiossa voitettuaan mäyräkoirien temppukilpailun.

Nyt koiran hassutuksia seuraa sadattuhannet fanit ympäri maailmaa, ja Crusoen tähdittämä blogi on valittu kahtena vuotena peräkkäin parhaaksi lemmikkiblogiksi Weblog Awards -gaalassa.

Crusoe sai nimensä Robinson Crusoen mukaan, mikä sopii seikkailunhaluiselle koiralle hyvin. Kuten jokaisella kunnon seikkailijalla, myös Crusoella on oma luotettava apuri, velipuoli Oakley, joka esiintyy monissa blogin kuvissa ja videoissa.

Katso alta Crusoen hauskat, videopalvelu Vineen ladatut videonpätkät. Videon vasemmasta yläkulmasta löytyvästä symbolista saa halutessa äänet päälle.

Kansikuva: www.celebritydachshund.com

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.