Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Nyt loppui sotku – Kakkapussit saa jatkossa ilmaiseksi!

Koirankakkapussit.fi -sivuilta voi kuka tahansa koiranulkoiluttaja mistä päin Suomea tahansa tilata itsellensä pusseja veloituksetta. Tarkoitus on kannustaa ihmisiä keräämään koiran jätökset pois ympäristöstä. Koirankakkapusseja lähetetään 25 kpl/kk. Tilaus on voimassa 3 kuukautta, myöhemmin mahdollisesti 6 kuukautta. Pussit ovat BioBag:in maatuvia maissipusseja.

– Haluan kannustaa ihmisiä ottamaan vastuuta! Varsinkin keväisin lumen alta paljastuvat koirankakat ärsyttävät ihmisiä. Monille kynnys on aina kaikki se mikä maksaa, ja halusin poistaa sen kynnyksen tarjoamalla ilmaisia kakkapusseja, projektivastaava Jens Mahlberg, itsekin koiranomistaja, kertoo.

Pussitilauksia on aloitettu keräämään kesäkuussa 2014. Pussilähetykset alkavat syksyllä. Tilaajalle ei myöskään tule postimaksuja tai muita piilokuluja, eikä tilaaja sitoudu mihinkään tilatessaan. Tilauksen loppuessa sen voi uusia.

Projektin rahoituksesta vastaavat yhteistyökumppanit Biofarm, BioBag, Hau-Hau, LähiTapiola ja Cuulas.

BioBagin kompostoitavat koirankakkapussit on valmistettu maissista ja ne ovat yhtä luonnollisia kuin koirankakka. Ne maatuvat parissa kuukaudessa.

– Projekti on alkanut hyvin, ja yritykset, kaupungit ja kunnat ovat olleet kannustavia, Jens Mahlberg iloitsee.

Tästä tilaamaan koirankakkapusseja

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top