Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tässäkö vuoden koskettavin eläinmainos? Nettihitiksi nousseet koiranpentu ja hevonen ovat täällä taas!

Yksi viime vuoden suosituimmista eläinmainoksista oli labradorinnoutajan ja hevosen koskettavasta kaveruudesta kertova Budweiser-olutmerkin mainos. Yritykset kehittelevät vuosittain mitä erikoisempia, koskettavampia ja hauskempia mainoksia amerikkalaisen jalkapallon loppuottelua Superbowlia varten. Vuosittain järjestettävä Superbowl on Yhdysvaltojen suurin televisio- ja urheilutapahtuma.

Budweiserin itkettävän ihana mainos koiranpennun ja hevosen ystävyydestä levisi vuosi sitten sosiaalisessa mediassa ja herkisti eläinrakkaat ihmiset ympäri maailmaa.  Huippusuosittu mainos on katsottu Youtubessa yli 55 miljoonaa kertaa.

Tänä vuonna erikoisten eläinystävysten tarina saa jatkoa. Koskettava mainos julkaistiin virallisesti tänään, mutta sitä ennen nähtiin kolme lyhyttä traileria, jotka paljastivat videon liittyvän pehmoisen pennun karkaamiseen. Sosiaalisen median onkin viime päivinä vallannut kampanja, jossa internetin käyttäjät ovat osallistuneet Budweiser-pennun etsintöihin.

Katso ihastuttava video kokonaisuudessaan! Kumpi on sinun suosikkisi, tämän vai viime vuoden mainos?

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top