Yksi viime vuoden suosituimmista eläinmainoksista oli labradorinnoutajan ja hevosen koskettavasta kaveruudesta kertova Budweiser-olutmerkin mainos. Yritykset kehittelevät vuosittain mitä erikoisempia, koskettavampia ja hauskempia mainoksia amerikkalaisen jalkapallon loppuottelua Superbowlia varten. Vuosittain järjestettävä Superbowl on Yhdysvaltojen suurin televisio- ja urheilutapahtuma.

Budweiserin itkettävän ihana mainos koiranpennun ja hevosen ystävyydestä levisi vuosi sitten sosiaalisessa mediassa ja herkisti eläinrakkaat ihmiset ympäri maailmaa.  Huippusuosittu mainos on katsottu Youtubessa yli 55 miljoonaa kertaa.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tänä vuonna erikoisten eläinystävysten tarina saa jatkoa. Koskettava mainos julkaistiin virallisesti tänään, mutta sitä ennen nähtiin kolme lyhyttä traileria, jotka paljastivat videon liittyvän pehmoisen pennun karkaamiseen. Sosiaalisen median onkin viime päivinä vallannut kampanja, jossa internetin käyttäjät ovat osallistuneet Budweiser-pennun etsintöihin.

Katso ihastuttava video kokonaisuudessaan! Kumpi on sinun suosikkisi, tämän vai viime vuoden mainos?

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.