Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hieman ennen kello yhtä ypäjäläinen Kati Suomalainen heräsi yhdeksänvuotiaan sakanpaimenkoiransa Reetun itsepintaiseen haukuntaan. Kova räksytys keskellä yötä viestitti omistajalle, että jotain oli vialla.

Vaikka terassin ovi oli avoinna, koira ei ohjannut omistajiaan sinne. Sen sijaan Reetu ravasi hermostuneen oloisesti olohuoneen ikkunan, emäntänsä, taas ikkunan ja isäntänsä välillä.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Kun Suomalainen käänsi katseensa ikkunaan, hän huomasi naapurin ulkorakennuksen olevan liekeissä. Suomalainen soitti hätäkeskukseen ja  palokunta saapui paikalle hetkessä. Henkilövahingoilta vältyttiin ja varastorakennuksesta saatiin viime hetkellä pelastettua tuhansien eurojen arvoinen klassikkomallinen Cadillac.

– Reetun itsepintaisuus huomion herättämisessä oli kympin arvoinen suoritus, se haukahteli vielä silloinkin, kun olin puhelimessa hätäkeskuksen kanssa, Suomalainen kertoo ylpeänä sankarikoirastaan.

Myös naapuri oli tyytyväinen vanhan koiraherran esimerkilliseen toimintaan, ja pyysi välittämään tälle herkkupaloja.

Kuva: Kati Suomalainen

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.