Iso-Britannian kuningatar Elisabeth on ehkä yksi maailman tunnetuimmista eläinrakkaista. Viimeksi kuningatar nousi Suomessakin otsikoihin noin kuukausi sitten, jolloin hovi etsi hoitajaa kuningattaren hevosille Windsorin linnan tiluksille.

Hevosten lisäksi kuningatar Elisabeth on koiraihminen, ja hän on omistanut yli kolmekymmentä corgia siitä lähtien, kun hänet kruunattiin Iso-Britannian kuningattareksi helmikuussa 1952.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tällä hetkellä kuningattarella on neljä koiraa: kaksi corgia Holly ja Willow sekä kaksi dorgia, eli mäyräkoiran ja corgin risteytystä, joiden nimet ovat Candy ja Vulcan.

Kuningattaren toimenkuvaan kuuluu paljon matkustelua ja edustustehtäviä, ja hänen töppöjalkaiset ystävänsä reissaavat tietysti usein mukana. Tämä hauska video paljastaa, minkälainen vipinä Heathrown lentokentällä käy, kun kuningatar lemmikkeineen saapuu.

Nämä ylväät tappijalat vaikuttavat tuntevan arvonsa ja olevan melko sujut oman kuninkaallisuutensa kanssa. Vai oletko sitä ennen nähnyt koiraa, joka kiipeäisi noin tottuneesti lentokoneeseen tai sieltä pois?

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.