Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Unelmista totta: 9-vuotias pikkupoika perusti autotalliin löytöeläintalon!

Tämän luettuasi jaksat uskoa ihmisten hyvyyteen edelleen. Ken on yhdeksänvuotias filippiiniläispoika, joka on haaveillut omasta löytöeläinkodista aivan pikkupojasta lähtien. Vanhemmat toppuuttelivat nuorukaisen haaveita.

– Isäni sanoi, että löytöeläinkoti vaatii paljon rahaa ja rahojen kerämiseen menee 20 vuotta. Hän sanoi myös, että vain aikuiset voivat kerätä tarpeeksi rahaa, Ken kirjoittaa nettisivuillaan.

Internetissä asioilla on taipumus levitä. Näin kävi myös Kenin haaveille ja kuvat pojasta ruokkimassa löytöeläimiä kotikadullaan levisivät helmikuussa kulovalkean tavoin nettiin. Ken sai kasaan rahaa ja pystyi käyttämään eläimet lääkärissä ja hankkimaan niille kunnollista ruokaa.

Toukokuun alussa Ken oli vihdoin saanut kerättyä niin paljon rahaa, että sai vuokrattua itselleen 1500 dollaria maksaneen tontin vuodeksi.

– Minulla ei ole vielä tarpeeksi rahaa sijoittaa tontille koiria, mutta toivottavasti unelma toteutuu pian, Ken kirjoittaa verkkosivuillaan.

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top