Tämän luettuasi jaksat uskoa ihmisten hyvyyteen edelleen. Ken on yhdeksänvuotias filippiiniläispoika, joka on haaveillut omasta löytöeläinkodista aivan pikkupojasta lähtien. Vanhemmat toppuuttelivat nuorukaisen haaveita.

– Isäni sanoi, että löytöeläinkoti vaatii paljon rahaa ja rahojen kerämiseen menee 20 vuotta. Hän sanoi myös, että vain aikuiset voivat kerätä tarpeeksi rahaa, Ken kirjoittaa nettisivuillaan.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Internetissä asioilla on taipumus levitä. Näin kävi myös Kenin haaveille ja kuvat pojasta ruokkimassa löytöeläimiä kotikadullaan levisivät helmikuussa kulovalkean tavoin nettiin. Ken sai kasaan rahaa ja pystyi käyttämään eläimet lääkärissä ja hankkimaan niille kunnollista ruokaa.

Toukokuun alussa Ken oli vihdoin saanut kerättyä niin paljon rahaa, että sai vuokrattua itselleen 1500 dollaria maksaneen tontin vuodeksi.

– Minulla ei ole vielä tarpeeksi rahaa sijoittaa tontille koiria, mutta toivottavasti unelma toteutuu pian, Ken kirjoittaa verkkosivuillaan.

 

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.