Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kuopion alue sai oman brändikoiran

Kuopion alueen brändilähettilästiimiin on liittynyt nelijalkainen otus. Länsiylämaanterrieri Onnin tempauksia voi seurata sosiaalisessa mediassa ja kesätapahtumissa.

2,5 vuotias Onni valittiin mukaan brändilähettilästiimiin, koska Kuopion alueella on paljon lemmikkialan yrityksiä.

”Onnin kautta avautuu varmasti uusia näkökulmia siihen, mitä kaikkea Kuopion alueella on tarjota erilaisille kohderyhmille”, kertoo projektipäällikkö Satu Laitinen tiedotteessa.

Brändikoiran omistaa Kuopion alueen markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Kaisu Tolvanen.

”Onnin kanssa on helppo käydä juttusille. Se on ystävällinen, rauhallinen ja tottunut lapsiin”, hän kertoo tiedotteessa.

” Me täällä Pohjois-Savossa brändäämme maakuntaamme Kuopiota alueena. Tavoitteenamme on saada olemassa olevat asukkaat pysymään täällä, saada tänne uusia asukkaita, lisää opiskelijoita, yrityksiä, investoreita ja myös matkailijoita. Meillä on noin sata ihmistä lähtenyt mukaan alueen brändin lähettiläiksi kertoakseen Kuopion ihanuuksista omissa verkostoissaan. Mukana on paikallisesti ja valtakunnallisestikin tunnettuja julkkiksia. Laajensimme brändilähettiläitämme myös nelijalkaisiin, ja Onni on alueen viimeisin suurlähettiläs”, Kaisu Tolvanen kertoo.

Kuopion alueelle on keskittynyt useita lemmikkibusinekseen erikoistuneita yrityksiä, kuten Best Friend Group Oy Hurtta-tuotteiden takana, Oscar-tuotteiden valmistaja Eläinruokatehdas Lemmikki, Opaskoirakoulu Viiksi Oy ja Ylä-Savon ammattiopisto. Onni kiertää tutustumassa näihin alueen yrityksiin, ja nämä yritykset esitellään 15.9 ilmestyvässä Kuopion alueen imagolehdessä ”Odottamattomia kohtaamisia”.

”Onni-koira valittiin brändilähettilääksi, koska ”Onni asuu Kuopion alueella” , ja lemmikit ovat niitä tykätyimpiä ja seuratuimpia muun muassa Youtubessa. Ajatus Onnin käytöstä brändikoirana lähti minun ajatuksestani, että saamme näin alueen kesätarjontaa esille uudenlaisella tavalla. Ja ennen kaikkea suunnattua tarjontaa lapsiperheille”, kertoo Kaisu Tolvanen.

Onni kiertää kesän aikana Kuopion alueen tapahtumissa. Se nähdään kesällä muun muassa Vekara-Varkaudessa ja Iisalmen Limusilla.

”Onnin tunnistaa tapahtumissa turkoosista rusetista. Muissakin alueen kesätapahtumissa on mahdollista bongata Onni, mutta jotta yllätysmomentti ja bongauksen hauskuus säilyy, en paljasta tässä paikkoja”, Kaisu Tolvanen sanoo.

Onnin kesästä otetaan kuvia Kuopion alueen Pinterestiin (http://www.pinterest.com/kuopionalue/) ja FB-sivuille (Facebook.com/kuopionalue).

Jutun kuva: ”Kuopion alueen Odottamaton Onni , kuvaaja: Soile Nevalainen”

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top