Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kuono etsii Suomen vanhinta koiraa – Tässä on Viivi, 18 vuotta

Onko sinun koirasi poikkeuksellisen vanha? Kerro tarinasi meille osoitteessa info at kuono.fi tai Facebookissa www.facebook.com/kuonofi

1472795_10202040707194517_964905331_n

”Viivi-villakoiramme on 18-vuotias, kaksi kuukautta ja kolme päivää täyttänyt virkeä vanhus. Viivin turkki ei tässä kuvassa ole edustavimmillaan, kiitos kurakelien. Viimeinen trimmauskin on tehty rouvan synttäreiden aikaan syyskuussa. Viivi lenkkeilee edelleen mielellään, tosin lenkit tehdään hänen ehdoillaan, välillä parikin kilometriä, välillä vähemmän. Aikaisemmin Viivi paineli metsäretkillä jopa kymmenen kilometrin lenkkejä päivittäin. Lääkkeitä Viivi ei tarvitse. Viime kesänä havaittiin pieni sivuääni sydämessä, mutta eläinlääkäri katsoi lääkityksen sivuvaikutukseen (verenpaineen alenemisen) olevan hankalampi huimauskin vuoksi, joten sydänlääkkeistä luovuttiin.

Viivi on suuri persoona ja vanhemmiten on alkanut hieman ikäänsä hyväksi käyttäen pitää kotiväkeään, itse asiassa minua, palvelijanaan.”

Kuvan ja tarinan lähetti

Sarjassa aiemmin esiintyneet:
* Pulmu, 16-vuotta
* Lassi, 17 vuotta ja viisi kuukautta
* Sani, paria viikkoa vaille 18

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top