Kuono ryhtyy etsimään Suomen vanhinta koiraa. Onko sinun koirasi poikkeuksellisen vanha? Kerro tarinasi meille osoitteessa info at kuono.fi tai Facebookissa www.facebook.com/kuonofi

Sarjan aloittaa reipas cavalierkingcharlesinspanieli Pulmu:

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

”Pulmu (Harmonic Chantilly Lace) on 16-vuotias cavalierkingharlesinspanieli (syntynyt 14.10.1997). Pulmu on ollut koko ikänsä terve. Sydän kuunneltiin 12-vuotiaana eikä tuolloin löytynyt sivuääniä. Pulmu sai tänä kesänä sai ensimmäiset sydänlääkkeensä. Kaikki hampaat yhtä lukuun ottamatta ovat tallella. Hän on myös syönyt koko ikänsä nappuloita vahvoilla hampaillaan.

Vauhti on nyt hidastunut, mutta aina kun on mahdollisuus saada ruokaa, niin teräsmuoriin tulee vauhtia. Perheeseen kuuluu myös neljä australianterrieriä ja Pulmu on se isoäiti, jolta aussimme käyvät pesemässä naaman. Yllättävän pirteä ja jaksaa ”hölkätä” mökillä omaan tahtiin.

Näkö on kunnossa ja ruoka maistuu.”

Tarina ja kuva Virpi Juvonen

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.