Kuonon Suomen vanhimman koiran etsintä jatkuu. Sarjan aloitti 16-vuotias Pulmu ja nyt on vuorossa Lassi, 17 vuotta ja viisi kuukautta. Onko sinun koirasi poikkeuksellisen vanha? Kerro tarinasi meille osoitteessa info at kuono.fi tai Facebookissa www.facebook.com/kuonofi

”Lassi on 17 vuotta ja liki viisi kuukautta päälle vanha phalene Lassi, virallisesti Catapha’s Classic. Syntynyt 17.06.1996. Reipas poika vielä, lenkkeilee mielellään ja tykkää leikkiäkin omistajan kanssa. Lassi oli Ensimmäiset 12 vuotta elämästään oli täysin terve, sen jälkeen on joitain ongelmia ollut, mutta ei mitään vakavaa. Näkö ja kuulo ovat heikentyneet, mutta sekään ei tämän herran menoa hidasta! Lassin kaverina meillä asustaa myös tanskandoggi ja kaksi ranskanluppakania. Niiden kanssa Lassi lötköttelee sohvalla silloin kun on päivän metkuilut metkuiltu.”

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Kuva ja tarina Paula Kantola

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.