Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Koirajätski viilentää kuumana päivänä – Katso helppo resepti!

Lämpömittarin lukema on viime päivinä kivunnut lähes koko Suomessa yli kolmenkymmenen asteen. Ihmisillä on tukala olo – koirista puhumattakaan.

Onneksi koiran oloa voi ja kannattaa helpottaa kuumalla säällä. Yksi helppo tapa on tehdä yksinkertaisella ohjeella valmistuvaa koirajäätelöä. Me kaksijalkaisethan tiedämme, miten hyvältä jäätelö kuumana kesäpäivänä maistuu!

Koirajäätelö tarjoaa karvakorville mukavaa tekemistä hellepäivään ja edesauttaa koiran vedensaantia. Riittävä nesteytys on tärkein tekijä koiran lämpöhalvauksen ehkäisemisessä.

Koirajäätelöön tarvitset:
maustamatonta (ja mieluiten laktoositonta) jogurttia
vettä
koiran kuivaruokaa/makupaloja/lihaa

Sekoita haluamasi määrä jogurttia, vettä ja koiran herkkuja. Voit käyttää koiran kuivaruokaa, kuten otsikkokuvassa, mutta yhtä hyvin toimivat varmasti myös muut koiran makupalat tai esimerkiksi jauheliha. Laita seos pieneen rasiaan ja pakasta. Esimerkiksi maitopurkki toimii ”pakasterasiana” erinomaisesti, ja se on helppo kuoria irti valmiin koirajäätelön päältä – aivan kuin paperi tuutin ympäriltä. Kun koirajäätelö on jäätynyt esimerkiksi yön yli, irrota se rasiasta ja voilá, viilentävä herkku on valmis!

Herkullisia jäätelöhetkiä!

Ruoka-asioissa kannattaa tsekata www.kuonokauppa.fi, toimitamme sinulle koiranruuan koti-ovellesi kuukaustilauksella. Sinun ei tarvitse siis enää kantaa selkä vääränä ruokaa kotiisi, vaan toimitukset kätevästi kotiovelle ja edullisesti. Kotiinkuljetus sisältyy aina hintaan ja mitä pidemmäksi aikaa tilaat ruuan, sen edullisemmaksi se sinulle tulee. Tsekkaa lisää täältä.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top