Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kerro meille karkuritarinasi!

Yksi Kuonon historian luetuimpia juttuja on kadonneesta Ina-koirasta kertonut tarina marraskuulta 2013. Ina-koira katosi Helsingissä ja oli omilla teillään yli viisi kuukautta. Sosiaaliseen mediaan tupsahteli havaintoja silloin tällöin ja lopulta koira löytyi kuin ihmeen kaupalla aivan kotikulmiltaan.

Ina on yksi karkulaisista, joita Suomessa on tuhansia tapauksia vuosittain. Netti on osittain  helpottanut karkulaisten löytymistä ja ihmisten auttamishalu onnistuu useimmiten palauttaman karkailleet koirat takaisin koteihinsa.

Kuono.fi ja Nutro ryhtyvät nyt etsimään karkuritarinoita teille luettavaksi. Onko sinun koirasi karannut ja ollut huikealla seikkailulla yksin? Millaisia tunteita koirasi karkaaminen sinussa herättää?

Kerro meille karkuritarinasi ja Kuonon toimittaja Suvi saattaa tehdä juuri teidän tarinastanne jutun. Lähetä tarinasi alla olevalla lomakkeella. Julkaisemme kevään aikana kymmenkunta karkuritarinaa.

[gravityform id=”6″ name=”Karkuritarinat”]

Osallistu myös kilpailuun Nutron sivuilla:

kuono-banner-300x300-v1-20140206-01

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top