Reilu vuosi sitten julkaistu video kahden huskyn, Laikan ja Mishkan, välisestä keskustelusta saa poskipielet kohoamaan väkisinkin ylöspäin. Videota on katsottu reippaasti yli miljoona kertaa, eikä ihme.

Videossa esiintyvät huskyt eivät suinkaan ole mitään noviiseja, mitä nettivideoihin tulee. Amerikkalaisten koirakaverusten Youtube-tileillä on yhteensä lähes tuhat toinen toistaan hauskempaa videota.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Laikan Youtube-kanavalla on yli 130 000 seuraajaa ja lisäksi tällä upealla kolmevuotiaalla koiraneitosella on Facebookissa yli 80 000 tykkääjää ja Twitterissä lähes 4000 seuraajaa.

Vielä Laikaakin suurempi internetjulkkis on videolla esiintyvä pian 12-vuotias Mishka, jonka Youtube-kanavalla on seuraajia yli puoli miljoonaa, Facebook-tykkääjiä lähes 400 000 sekä yli 17 000 Twitter-seuraajaa – omaa nettikauppaa unohtamatta.

Katso itse, millaista jutustelua kaverilta varastettu lelu saa aikaan.

Lisää hauskoja videoita löytyy Mishkan sekä Laikan Youtube-kanavilta.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.