Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Suomalainen koiranruokavalmistaja lanseeraa palvelun koirien terveystiedon tallettamiseksi

Suomalainen koiranruokavalmistaja ja Kuonon yhteistyökumppani Hau-Hau Champion lanseeraa koirakansalle täysin uudenlaisen palvelun, Koirien Terveystietopankin.

Tänään avattuun tietopankkiin voit rekisteröidyttyäsi tallentaa kaikki koirasi terveyteen liittyvät tiedot, kuten rokotukset, lääkereseptit, eläinlääkärikäynnit ja ruokintatiedot. Myös eläinlääkärin työ helpottuu, jos koiran terveystiedot ovat ajan tasalla: ne voi halutessaan tulostaa vaikka mukaan klinikkakäynnille.

Palvelu toimii myös matkapuhelimella, ja se auttaa sinua muun muassa löytämään lähimmän eläinlääkärin. Sivuston mukaan palvelusta löytyy lähes kaikkien Suomessa toimivien eläinlääkäreiden yhteystiedot.

– Jos siis vaikka kyy puraisee reissun päällä, lähin eläinlääkäri ja apu löytyvät nopeasti, kertoo Hau-Haun kehitys- ja markkinointijohtaja Timo Pärssinen.

Terveystietopankki tarjoaa erityistä apua pentukoiran omistajille: kun palveluun rekisteröi pentuikäisen koiran, saa automaattisesti sähköpostiinsa pennunhoito-ohjeita kerran kuukaudessa siihen asti, kunnes koira täyttää vuoden. Ohjeita ovat kirjoittamassa koirankouluttaja, kasvattaja sekä eläinlääkäri.

Kun rekisteröin palveluun oman vuodenikäisen koirani, saan heti muutamia ohjeita edellä mainituilta ammattilaisilta: mitä tulee ottaa huomioon juuri yksivuotiaan koiran kasvatuksessa. Ensimmäisenä kehotetaan opettamaan katsekontaki, jota itse olen kuitenkin aina pitänyt lähes ensimmäisenä opetettavana asiana, siis jo kauan ennen yhden vuoden ikää. Ensimmäisen koiran omistajalle palvelu ja sen tarjoamat vinkit osuvat varmasti kuin nenä päähän.

Palvelusta löytyy lisäksi apua koiran terveyteen liittyen. Mitä tehdä kun ampiainen pistää koiraa tai miten koiran haavoittunut tassu suojataan? Vastaukset yleisimpiin terveyskysymyksiin löytyvät kätevästi yhdestä paikasta, mikä säästää varmasti aikaa tositilanteen tullen. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että kaikkea sivuston materiaalia selatakseen täytyy ensin rekisteröityä.

Palvelu on käyttäjälle ilmainen. Koska sivusto on koiranruokavalmistaja Hau-Haun lanseeraama, se näkyy luonnollisesti sivuston tarjoamissa vinkeissä: ruokasuositukset koostuvat pelkästään kyseisen merkin ruuista. Sain kuitenkin ilokseni huomata, ettei sivusto ole ruokasuosituksia lukuun ottamatta mainosmainen, vaan tarjoaa oikeasti tarpeellista ja yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi koiran rokotuksista.

Koiran Terveystietopankki tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja oikein käytettynä helpottaa varmasti koiranomistajan elämää. Etenkin uudelle pennun omistajalle palvelulla on varmasti tarjota paljonkin hyviä vinkkejä, mutta on syytä muistaa, etteivät kaikki yleiset vinkit toimi kaikille, ja omistaja yleensä tuntee oman karvaturrinsa parhaiten.

Käy tutustumassa palveluun täällä.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top