Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Helppo pikasiivous koirakotiin ja neljä muuta hauvamaista niksiä

Pois punkit ja auringossa pyörivät pölypallot! Kesä on virallisesti täällä ja se näkyy vahvasti myös NiksiKuonossa. Pyysimme lukijoitamme jakamaan parhaat koiramaiset niksinsä ja tässä niistä ensimmäinen osa. Ota arkea helpottavat vinkit talteen ja jaa myös oma hauvamainen niksisi jutun lopusta löytyvästä linkistä.

palkittu3Yök! Koirasta löytyi punkki, mutta punkkipihdit ovat hukassa! Ei hätää. Nappaa verhoista verhoklipsu. Sillä punkki irtoaa helposti kiepauttamalla.

Unohtuivatko treeniherkut kotiin? Kokeile esimerkiksi käpyjä, keppejä tai voikukkien kukkaosaa toisenlaisena palkkiona.

Kuumalla kelillä koiralle ei aina maistu juoma saati ruoka. Jäädytä koiralle vettä isohkoon astiaan ja upota sekaan herkkuja. Koira saa helteellä nestettä ja viilennystä nuoleskelemalla sitä.

Kyllästyttääkö koiran pesu kurakelillä? Opeta koirasi astumaan pesuvatiin tai esimerkiksi vedellä täytettyyn pulkkaan. Näin koirasi pesee itse tassunsa ja vain kuivaaminen jää sinulle.

Voi ei! Yllätysvieraita tulossa eikä aikaa imuroida. Siivoa suurimmat roskat ja koirankarvat lattialastalla. Ei ehkä niin tehokasta kuin imurointi, mutta taatusti nopeampaa!

Onko sinulla joku koiramainen niksi, joka muidenkin koiraihmisten olisi syytä tietää? Kerro oma niksisi täällä. Palkitsemme parhaat!

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top