Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Yhdeksän vuotta löytökoirakodissa – Miksi kukaan ei halua Bulleytä kotiinsa?

Bulley on 13-vuotias sekarotuinen koira, joka etsii uutta kotia. Itse asiassa Bulley on etsinyt uutta kotia jo yhdeksän vuoden aja. Hän päätyi Hillbrae Kennelsin löytökoirataloon Telfordiin, Englantiin nelivuotiaana, koska ei tullut toimeen naapurin koiran kanssa. Nyt Bulleystä on tullut kansainvälinen netti-ilmiö, jolla on oma blogi ja hänelle etsitään kuumeisesti rakastavaa perhettä viimeisiksi vuosiksi.

– Koskaan ei voi tietää, kauanko jonkun koiran kotiuttaminen uuteen kotiin vie. Toiset löytävät kodin viikossa, toiset kuukaudessa tai vuodessa. Mutta Bulley ei jostain syystä ole koskaan löytänyt kotia. Nuorempana hän on vihainen muita koiria kohtaan, mutta nykyisin hän on paljon rauhallisempi. Hän rakastaa ihmisiä ja leluja, Kennelin omistaja Marty Burrell sanoo.

Bulleystä on tullut kyselyjä Euroopasta, Australista ja muualta maailmasta, mutta kotia ei ole vielä löytynyt. Ihmiset ovat kuitenkin muistaneet koiraa muun muassa hänelle osoitetuilla paketeilla.

Bulleystä voit lukea lisää osoitteesta: www.hilbrae. co.uk

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top