Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Voiko tämä olla edes totta? Terrieri ratsastaa ponilla kuin parempikin cowboy!

Jackrusselinterrieri Dally ja Spanky-poni ovat lähes samanikäisiä, hellyttävän suloisia ja kokoerostaan huolimatta parhaita ystäviä. Molemmat ovat lisäksi rescue-eläimiä, jotka washingtonilainen hevoskouluttaja Francesca Carson pelasti. Siitä lähtien tämä dynaaminen duo – kuusivuotias terrieri ja seitsemänvuotias poni – ovat eläneet ja harjoitelleet yhdessä.

Carson kertoo Daily Mailin haastattelussa, että Dally on erittäin suojeleva hevosystäväänsä kohtaan ja murisee muille koirille, jos ne yrittävät tulla liian lähelle vain noin 80 sentin korkuista Spankya. Dolly ja Spanky kiertävät ympäri Yhdysvaltoja esittäen häkellyttäviä temppujaan, ja viime syksynä kaksikko teki TV-debyyttinsä Late Show with David Letterman -ohjelmassa.

Miten ihmeessä koira ja hevonen päätyivät harjoittelemaan yhdessä? Omistajansa mukaan Dallyllä oli tapana istua ja katsella Spankyn harjoituksia, kun yhtenä päivänä se hyppäsi yllättäen ponin selkään. Tästä päivästä alkoi kaksikon todellinen ystävyys – nykyään ne jopa syövät ja juovat yhdessä. Carsonin mukaan eläinten välinen side on todella erityinen, ja harva hevonen antaisi koiran hypätä selkäänsä noin vain. Vaikka Spanky rakastaa juosta lujaa, se hidastaa aina tahtia, kun Dally on sen selässä.

Vuosi 2015 on epäilemättä nettisuosioon nousseelle kaksikolle keikkailun täyttämä. Carsonin mukaan erityisesti Dally rakastaa esiintymistä ja innostuu aina päästessään yleisön eteen. Ratsastaminen on pienelle koiralle mieleistä, koska Spankyn selästä se näkee paljon kauemmas.

Katso videolta suloisen parivaljakon huikeat temput!

Aiheesta kertoi aiemmin: Daily Mail

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top