Miltä kuulostaisi, jos voisit helposti muutamalla klikkauksella vaihtaa vanhan koirasi pentuun? Ei sitoumuksia, vain ikuista ehdotonta rakkautta ja hauskanpitoa pentukoiran kanssa! Mikä parasta, voit aina vaihtaa pennun uuteen, valitse vain listalta haluamasi rotu ja väri… Kuulostaa – no, mahdottomalta – koska sitä se on.

Tätä viestiä haluaa levittää kanadalainen eläinsuojelujärjestö Toronto Humane Society uudella Puppy Swap -kampanjallaan. Kampanjan tarkoituksena on muistuttaa, että lemmikin hankinta on koko sen eliniän mittainen päätös, jota tulee harkita huolellisesta. Pentuun on helppo ihastua, mutta pennut kasvavat. Kanadalaisiin eläinsuojiin tulee vuosittain yli 180 000 lemmikkiä, joista 40 prosenttia viettää siellä loppuelämänsä.

Suomessa tilanne ei onneksi ole aivan yhtä lohduton, sillä esimerkiksi löytökoirat palautuvat koteihinsa lähes aina muutamassa päivässä. Kissojen kohdalla tilanne on kuitenkin heikompi, sillä jopa 90 prosenttia löytöeläinkoteihin päätyneistä mirreistä jää noutamatta.

Katso ajatuksia herättävä video ja levitä sanaa jakamalla viestiä lemmikin hankintaa harkitseville ystävillesi.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.