Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Viisi asiaa, joita sinulle ei kerrottu pentukoiran hankinnasta

Huffington Post -verkkolehden huumoribloggaaja Sara Starkman kirjoittaa tuoreessa postauksessaan ystävänsä hankkimasta pentukoirasta. Samalla hän listaa viisi asiaa, joita kukaan kasvattaja tai koiranmyyjä ei kerro pentukoiran ostajalle.

Kuulostavatko tutulta?

  1. Huudat kadulla ”HYVÄ TULE! TULE! TULE! TULE! TULE POIKA TULE!” yhä uudestaan ja uudestaan. Lopulta tajuat, että kuulostat aivan siltä kuin olisit kuvaamassa eroottista elokuvaa.
  2. Et pääse enää koskaan minnekään, koska kaverisi kuvittelevat, ettei sinulla ole elämää pennunhankinnan jälkeen. Ystäväsi sanovat myös, että ”tuskin sinä voit minnekään lähteä” yhä uudelleen ja uudelleen. Ihan kuin pentukoiran ostaminen olisi synonyymi sille, että ei ole elämää.
  3. Kaupungilla saat jatkuvasti uusia kavereita erityisesti laitapuolen kulkijoista, jotka rapsuttelevat likakäsillään pentuasi.
  4. Lattialla näkyvä ruskea kasa ei enää koskaan ikinä voi olla suklaata.
  5. Ihmiset, jotka eivät aiemmin edes moikanneet sinua, yrittävät nyt luikerrella ystäväksesi. Käytä tätä harkiten. Se on uusi supervoimasi

Lue koko artikkeli täältä.

***

Tilaa Kuonon etukirje sähköpostiisi. Saat kaksi kertaa kuussa viimeisimmät uutiset, edut ja vinkit sähköpostiisi:

[gravityform id=”19″ name=”Kuonon etukijre”]

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top