Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Uskomaton eloonjäämistarina – Metsäkolosta löytyi yhdeksän pientä koiranpentua

Tassutarha-niminen löytöeläinkoti ja koiratarha sijaitsee Lappeenrannassa. Tänään tarhan henkilökunta pyydysti Joutsenon metsästä yhdeksän pientä koiranpentua.

– Pennut ovat asuneet koko ikänsä metsässä olevassa kolossa emänsä hoitamina. Emon kiinniottoa alueella jatketaan ja tarkempaa sijaintia emme siis voi vielä kertoa. Emä on valkoinen ruskeilla laikuilla, hoikka terrierimix tms, sivuston tiedotteessa kerrotaan.

Pentue löytyi, kun ohikulkija ilmoitti nartun kulkevan alueella nisät roikkuen. Kun Tassutarhan henkilökunta seurasi koiraa, havaitsivat he maakuopassa yhdeksän koiranpentua, iältään kuusi, seitsemän viikkoa.

– Pennut kävivät heti eläinlääkärissä ja ne todettiin terveiksi. Ikäarvio 6-7vko. Kuusi narttua ja kolme urosta. Pennut ovat nyt lämpimässä ja turvassa. On uskomatonta että emo on saanut pidettyä pennut hengissä ulkona näillä pakkasilla, Tassutarhan tiedotteessa kerrotaan.

Pennut eivät vielä etsi koteja, vaan ovat löytöeläimiä ensimmäisen 15 vuorokauden ajan.

– Emme pysty vastaamaan sähköposteihin ja viesteihin, joita pentuja haluavat ovat laittaneet. Malttia siis, ja ilmoitamme täällä kun pennuille aletaan etsiä koteja. Kiitos ymmärryksestä!, Tassutarha muistuttaa.

Pentujen emon loukuttamista jatketaan edelleen.

Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha
Kuva: Tassutarha

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top