Oletko ikinä miettinyt, mitä tapahtuisi, jos joutuisit esimerkiksi työmatkallasi onnettomuuteen? Miten kotona odottavalle lemmikillesi kävisi, jos makaisit sairaalassa tiedottomana ja kykenemättömänä puhumaan useita päiviä – pahimmassa tapauksessa kauemminkin?

Asia on noussut monien eläintenomistajien ajatuksiin viimeistään lähipäivinä, kun eri tahot ovat julkaisseet omia versioitaan niin kutsutusta lemmikinomistajan kortista. Tulostettavan kortin idea on yksinkertainen: lompakkoon sujautettavaan luottokortin kokoiseen paperilipukkeeseen kirjataan muun muassa lemmikinomistajan nimi ja osoite, sekä sen henkilön yhteystiedot, johon voi hätätilanteen sattuessa ottaa yhteyttä lemmikin hoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi korttiin kirjataan kuinka monta ja minkälaisia lemmikkejä kortin omistajan kotona majailee.

Onnettomuuden sattuessa auttajasi näkevät heti, että sinun lisäksesi apua tarvitsevat kotonasi majailevat eläinystäväsi.

Tulosta itsellesi lemmikinomistajan kortti esimerkiksi täältä (Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry) tai täältä (Faunatar).

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.