Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tsekkaa uusi verkkokauppa ja voita haluamasi tuote!

Kuono.fi on yhteistyössä tänään avatussa DreamPetStore-verkkokaupassa. DreamPetStore verkkokauppa kokoaa saman katon alle laajan valikoiman koira-, kissa-, lintu-, jyrsijä- ja hevosharrastuksen tuotteita eri kauppiailta ympäri Suomen. Jo heti avattaessa DreamPetStoressa on tuotteita yli 6 000 kpl ja kauppiaita yli 30. Sekä tuotteita että kauppiaita on tulossa lisää kevään aikana. DreamPetStore on Hämeen Sanomien kolmas yhteisöverkkokauppa. Kuonon oma kauppa siirtyy pian DreamPetStoreen.

DreamPetStore tarjoaa asiakkaille helpon tavan löytää verkosta lukuisten suomalaisten kauppiaiden lemmikkieläintuotteita ja -tietoa.

– ”Lemmikkien määrä on ollut selkeässä kasvussa vuodesta toiseen ja kysyntä alan tuotteille on kasvussa. Moni kuluttaja on joutunut ostamaan tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista, nyt DreamPetStoresta voi löytää jopa tuotteita, joita ei aiemmin ole ollut verkossa lainkaan saatavilla”, kertoo kehitysjohtaja Eeva Jauro Hämeen Sanomat Oy:stä.

”DreamPetStoresta voi kuluttaja ostaa monelta eri suomalaiselta kauppiaalta, maksaa tuotteet turvallisesti vaikkapa omassa verkkopankissaan ja toimitus on hänelle aina ilmainen”, Jauro jatkaa.

Avajaisten kunniaksi käynnissä on kisa, jossa voi voittaa haluamansa tuotteen verkkokaupasta. Kisa ja verkkokauppa löytyy täältä:

https://dreampetstore.com/paras_tuote

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top