Eteläafrikkalainen näyttelijä ja elokuvantekijä Dave Meinert pelasti vuosi sitten neliviikkoisen tanskandoggin pennun takapihan pentutehtaasti. Pennusta tuli Pegasus ja hänen elämänsä ennustettiin jäävän todella lyhyeksi. Pennun pigmenttihäiriön arveltiin johtavan kuurouteen ja sokeuteen. Muutenkin Pegasuksen elinennuste oli kehno: pentueen kaikki muut pennut olivat kuolleet tai syntyneet epämuodostuneina.

– Halusin varmistaa, että koirasta huolehditaan. Minulle hän oli syntynyt ja olemassa oleva ja halusin varmistaa, ettei häntä hylättäisi enää toista kertaa, Dave perusteli koiran ottamista.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Meinert ryhtyi juhlimaan pennun jokaista päivää. Hän kuvasi koiraa juoksumatolla aina pienestä pennusta vähän isommaksi. Meinert julkaisikin valtavan koskettavan videon, jossa hän samalla kertoo kuvallisesti Pegasuksen tarina. Koira on muuten edelleenkin hengissä ja voi hyvin.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.