Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Tämän tanskandoggin pennun ei koskaan pitänyt elää – katso koskettavan pentutehdasuhrin tarina

Eteläafrikkalainen näyttelijä ja elokuvantekijä Dave Meinert pelasti vuosi sitten neliviikkoisen tanskandoggin pennun takapihan pentutehtaasti. Pennusta tuli Pegasus ja hänen elämänsä ennustettiin jäävän todella lyhyeksi. Pennun pigmenttihäiriön arveltiin johtavan kuurouteen ja sokeuteen. Muutenkin Pegasuksen elinennuste oli kehno: pentueen kaikki muut pennut olivat kuolleet tai syntyneet epämuodostuneina.

– Halusin varmistaa, että koirasta huolehditaan. Minulle hän oli syntynyt ja olemassa oleva ja halusin varmistaa, ettei häntä hylättäisi enää toista kertaa, Dave perusteli koiran ottamista.

Meinert ryhtyi juhlimaan pennun jokaista päivää. Hän kuvasi koiraa juoksumatolla aina pienestä pennusta vähän isommaksi. Meinert julkaisikin valtavan koskettavan videon, jossa hän samalla kertoo kuvallisesti Pegasuksen tarina. Koira on muuten edelleenkin hengissä ja voi hyvin.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top