Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tämän laitteen avulla sinun ei tarvitse olla hetkeäkään erossa koirastasi

Tekeekö sinulle tiukkaa olla erossa lemmikistäsi työpäivän ajan? Haluatko koko ajan tietää, mitä pieni karvakorvasi kotosalla puuhailee?­ Haluatko piristää päivääsi leikkimällä lemmikkisi kanssa lounastauolla tai komentamalla parasta ystävääsi kesken kokouksen?

Toukokuussa myyntiin tuleva Petcube mahdollistaa kaiken edellä mainitun! Noin kymmenen senttimetrin levyinen tyylikäs alumiinikuutio pitää sisällään laajakulmaobjektiivilla varustetun videokameran, matalan intensiteetin laserin sekä mikrofonin ja kaiuttimet.

Voit seurata lemmikkisi touhuja älypuhelimellasi ja laserin avulla voit leikittää parasta ystävääsi vaikka kesken tylsän palaverin. Lisäksi voit ottaa kuvia tai videoita kotona olevasta karvaturristasi ja jakaa ne ystäviesi kesken.

Koska sosiaalinen media on tätä päivää, pystyt Petcuben avulla luonnollisesti myös seuraamaan muita sovelluksen käyttäjiä. Lisäksi voit jakaa pääsyn omaan Petcube-laitteeseesi esimerkiksi perheenjäsentesi kesken.

Petcuben esittelyvideolla kerrotaan, että laitteita on tulevaisuudessa tarkoitus sijoittaa myös löytöeläintaloihin: näin kuka tahansa pääsee leikkimään löytöeläinten kanssa, vaikka ei itse lemmikkiä omistaisikaan.

Petcuben voi jo nyt ennakkotilata 199 dollarin hintaan.

Katso vielä lemmikkikuution esittelyvideo:

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top