Tänään on ollut suomalaisittain menestyksekäs koiraharrastuksen päivä.

Suomi nappasi kultaa tottelevaisuuskokeen eli tokon MM-joukkuekisoissa ja sijoittu hopealle koiratanssin Freestylen MM-joukkuekilpailussa. Molemmat kilpailut käytiin Helsingin Messukeskuksessa.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tokossa toiseksi sijoittui Saksan joukkue ja kolmanneksi Italia. Tokon yksilökisat käydään huomenna perjantaina Vantaan Energia-areenalla.

Koiratanssin Freestylen MM-joukkuekisassa kultaa voitti Venäjä ja pronssia Ruotsi. Yksilökilpailussa niin kulta kuin pronssikin menivät Venäjälle ja hopea Sveitsiin.

Heelwork to Musicin eli HTM:n yksilökilpailu käytiin keskiviikkona 6.8. Sen voitto meni Tanskaan, hopea Norjaan ja pronssi Venäjälle. HMT:n MM-joukkuekilpailussa parhaiten pärjäsi Venäjä, toiseksi sijoittui Ruotsi ja kolmanneksi Tanska.

Tarkemmat tiedot voittajista voit katsoa WDS2014:n tiedotteesta.

Kuva: Wikimedia Commons/Eva holderegger walser. Kuvan koira ei liity tapaukseen.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.