Kaikki koirat ovat erilaisia, ja ne tarvitsevat luonnollisesti myös erilaista ravintoa. Koiranruokavalmistaja Hill’s on kehittänyt uuden tuotesarjan erityisesti pienille koirille. Uuteen Hill’s Science Plan Canine Small & Miniature -sarjaan kuuluu viisi erilaista kuivaruokaa, jotka kaikki on räätälöity tarkasti erilaisille pikkukoirille esimerkiksi koiran iän ja aktiivisuustason mukaan.

Uusi tuotesarja on kehitetty erityisesti pienikokoisten rotujen vastustuskyvyn ja pitkän iän turvaksi ja se sisältää omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka pitävät koiran terveenä ja turkin kiiltävänä. Pienet nappulat on suunniteltu varta varten pieneen suuhun, ja ne edistävät suun ja hampaiden terveyttä.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Laske ruokalaskurin avulla, kuinka paljon ruokaa pienen koirasi tulisi saada päivässä ja mikä uutuustuotteista sopisi sille parhaiten.

Laskuriin pääset tästä.

Kuva: Hill’s Pet Nutrition

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.