Helsingissä elokuun alussa järjestettävään Maailman Voittaja -näyttelyyn on ilmoitettu jo yli 17 000 koiraa. Kolmipäiväisen näyttelyn toinen ilmoittautumisjakso päättyi eilen, mutta ilmoittautua voi vielä 9. heinäkuuta saakka.

Näyttelyyn on kannustettu ilmoittamaan erityisesti kotimaisia rotuja, joille ilmoittautuminen on maksutonta. Suomalaiset rodut ovat ottaneet ilmoittautumishaasteen vastaan hyvin, ja tällä hetkellä eniten on ilmoitettu suomenlapinkoiria – lähes 400 kappaletta.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Koiranäyttelyn lisäksi Messukeskuksessa on 8.-10. elokuuta muutakin ohjelmaa. Maailman Voittaja -viikonlopun aikana järjestetään muun muassa lukuisia näytöksiä ja esityksiä. Lisäksi paikalla pääsee tutustumaan erilaisiin koiraharrastuksiin, kuten agilityyn ja flyballiin, ja henkilökohtaiset hyötykoirat sekä virkakoirat esittelevät toimintaansa.

Paikalla on myös rotutori, jossa voi tutustua erilaisiin rotuihin rotujärjestöjen esittelypisteillä. Kotimaisten rotujen rotujärjestöt järjestävät lisäksi rotuesittelyt kaikkina päivinä. Myös Kuono.fi on mukana Maailman Voittaja -näyttelyssä.

Vielä ehdit tutustua näyttelyyn ja ilmoittaa koirasi täällä.

Lähde: Kennelliitto

Kuva: Wikimedia Commons / Lynn Drumm

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.