Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kuono testaa: Esittelyssä Flexi Vario -kelatalutin

Kunnollinen ja laadukas talutin voi pelastaa jopa koiran hengen. Laadukkaisiin taluttimiin ja kaulapantoihin kannattaa ehdottomasti panostaa, minkä sain karvaasti huomata. Ulkomaanmatkalla ”halpahallista” ostettu parin euron kelatalutin katkesi odottamattomalla hetkellä. Niin pentuikäinen vikkeläjalkainen koirani vilisti vapaana vilkasliikenteisen kadun varrella omistajan kokiessa kauhunhetkiä. Et varmasti halua koirasi kuolevan huonojen varusteiden tähden.

Flexi-kelataluttimet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksassa. Maailman markkinajohtajan tuotteita viedään yli 90 maahan. Flexi on korkealaatuinen laatutuote, joka sai vuonna 2010 Brands of the Century huomionosoituksen German Standards -komitealta.

Flexi VARIO on saksalaisen kelatalutinbrändin innovatiivinen uutuus. Uusi ergonominen muotoilu, trendikkäät värit ja käytännölliset lisävarusteet tekevät klassikkotaluttimesta entistäkin paremman. Flexi-talutin mahdollistaa koiran vapaamman liikkuvuuden, mutta samalla säilyttää koiran ohjattavuuden ja kontrollin taluttajalla. Flexi VARIO on saanut Red Dot Award: Product Design 2014 ja iF product design award 2014 -palkinnot.

Flexi VARIO on kelatalutinbrändin uusi mallisto, joka tuo käytännölliset ja turvallisuutta lisäävät ominaisuudet koiranulkoiluttajille tuttuun taluttimeen. Uuden malliston muotoilussa on huomioitu erityisesti ergonomia. Peukalo lepää kookkaalla, uudelleenmuotoilulla jarrupainikkeella, joten tarvittaessa jarrun painaminen on nopeaa eikä siihen tarvitse käyttää voimaa. Jarrupainikkeen päällä on erillinen lukituspainike, jolla jarrun voi lukita ja kelausmekanismin kytkeä pois. Flexi VARIOn M- ja L-kokoisissa malleissa myös kahvan koko on säädettävissä tukevan otteen saamiseksi.

Malliston taluttimista löytyy sopivat mallit aina 60 kg painavalle koiralle saakka. Mini, Small, Medium-kokoiset mallit ovat saatavana sekä nyöri- että nauhahihnalla. Malliston hihnojen pituudet ovat XS-koossa 3 metriä ja S, M ja L -koossa 5 metriä. Pidemmät, 8 metriset mallit ovat nyörihihnaisena S- ja M-koossa ja nauhahihnaisena L-koossa. Flexi VARIO -malliston taluttimet ja lisätarvikkeet ovat saatavissa antrasiitin, sinisen, ruskean, vaaleanpunaisen, punaisen ja turkoosin väreissä.

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top