Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Ravisteleva koirako hassun näköinen – Katso nämä hulvattomat kuvat!

Reilut kaksi vuotta sitten yhdysvaltalainen valokuvaaja Carli Davidson sai koiransa Norbertin inspiroimana mahtavan idean.

– Olen siivonnut paljon kuolaa seiniltäni, sillä Norbert on mastiffi ja ravistelee paljon, Davidson kertoo.

Hän päätti alkaa kuvata ravistelevia koiria maaliskuussa 2011, ja lokakuun lopussa 2013 julkaistiin valokuvakirja Shake. Kirjassa on kuvia liki 70 koirasta kesken ravistelun.

Davidsonille on tärkeää tunnelma kuvien takana, ja hän haluaa vangita jokaiseen kuvaan koiran persoonallisuuden. Tämän vuoksi hän käyttää paljon aikaa tutustuen kuvaamiinsa eläimiin ja yrittäen saada ne mahdollisimman rentoutuneiksi, jotta niiden todellinen luonne pääsee esiin.

Sen lisäksi, että Davidson on palkittu valokuvaaja, hän on myös koirakouluttaja ja tehnyt paljon yhteistyötä paikallisen eläintensuojeluyhdistyksen kanssa.

Kirjasta löytyy kuvia myös muutamasta erityislaatuisesta koirasta. Esimerkiksi etujalkansa menettänyt London ravistelee yhtä villisti kuin muutkin karvakorvat, vaikka se joutuu käyttämään pyörätuolia liikkuakseen. Davidson haluaa, että ihmisille olisi normaalia nähdä sokea koira tai koira pyörätuolissa.

– Olen rakentanut näihin eläimiin mahtavat suhteet, joten tietysti halusin ne mukaan kirjaan. Minulle on tärkeää, että ihmiset näkevät ne kuin minkä tahansa koiran – kumppanina, joka rakastaa ja leikkii ja tuo iloa koko perheelle, Davidson perustelee.

Kuono sai käyttöönsä muutaman Carli Davidsonin kuvan. Mikä on sinun suosikkisi?

Carli Davidson Pet Photography

Carli Davidson Pet Photography

Carli Davidson Pet Photography

Carli Davidson Pet Photography

Carli Davidson Pet Photography

carli6

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top