Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Pörröiset koirasiskokset poseeraavat ihastuttavissa kuvissa

Alankomaalainen koiranomistaja ikuistaa vanhaenglanninlammaskoiriensa seikkailut upeissa ympäristöissä. Koirasiskokset Sophie ja Sarah rakastavat valokuvissa poseeraamista.

Kuusivuotias Sophie ja neljävuotias Sarah pitävät pitkistä kävelyistä kotiseudullaan pienessä maalaiskylässä Alankomaiden ja Saksan rajan tuntumassa. Koirien omistaja, amatöörikuvaaja Cees Bol pitää kameran aina mukanaan ja kuvaa koiriaan, kun löytää mielenkiintoisen ja kauniin ympäristön.

Sophie ja Sarah 1

Sophie ja Sarah 2

Bol ei ole varsinaisesti kouluttanut koiria poseeraamaan valokuvissa, vaan se sujuu parivaljakolta pitkälti luonnostaan.

– Sophie on todella tottelevainen ja tekee melkein mitä vain käskystäni. Sarah puolestaan tottelee usein vasta, kun tietää saavansa keksin palkinnoksi, Bol kertoo.

Vuosien varrella Bol on tutustunut toisiin vanhaenglanninlammaskoirien omistajiin. Toisinaan kuvauksiin osallistuukin suurempi joukko karvaturreja. Bol ja hänen vaimonsa Hanneke ottavat koirat mukaan myös lomamatkoille aina, kun mahdollista. Sophie ja Sarah rakastavat erityisesti reissuja Ameland-saarelle, jossa voi ulkoilla pitkillä hiekkarannoilla meri-ilmasta nauttien.

Sophie ja Sarah 4

Sophie ja Sarah 5

Bol kertoo kuvaavansa Sophieta ja Sarahia, sillä haluaa ilahduttaa muita. Hän onkin saanut paljon positiivista palautetta valokuvistaan.

– Maailmassa on niin paljon ikäviä asioita, joten halusin keksiä keinon luoda edes hiukan iloa ja valoa elämään. Toisten ilahduttaminen tekee minutkin onnelliseksi.

Ihmisille, jotka haluavat kuvata koiriaan, Bol antaa vinkin: Anna koiran tehdä ja mennä niin kuin se luonnostaan haluaa. Koiraa ei saa pakottaa tekemään jotakin, mistä se ei pidä – kuvasta näkee, jos koira ei ole onnellinen.

Sophie ja Sarah 3

Kuvat on julkaistu kuvaajan luvalla.
Lisää kuvia Sophiesta ja Sarahista löytyy esimerkiksi Facebookista, Twitteristä ja Cees Bolin nettisivuilta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top