Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Pariskunta kuvaa koiraansa joka päivä sen loppuelämän ajan – Katso hellyttävät kuvat!

Marraskuun 8. päivä vuonna 2013 helsinkiläinen Marko Kantola aloitti avopuolisonsa Jekaterina Forsblomin kanssa projektin, jonka he toivovat jatkuvan vielä vuosia. Tarkoituksena on ottaa tuolloin 15 vuotta ja 9 kuukautta vanhasta iBou-labradorista kuva joka päivä sen elämän loppuun asti. IBou on syntynyt 8.2.1998, eli täyttää huomenna jo 16 vuotta!

– Ajattelimme, että olisi kiva saada iBousta enemmän kuvia muistoksi, kun ikää on jo tosi paljon ja kuvia ei ole tarpeeksi. Päätimme ottaa kuvia päivittäin, koska näin kuva tulee varmasti otettua joka ikinen päivä. Tulee myös mietittyä, miten saisi mahdollisimman erilaisia kuvia joka päivä, Kantola kertoo.

Albumissa on tällä hetkellä 87 kuvaa, ja Kantola toivoo kuvia tulevan vielä satoja. IBou eli tuttavallisemmin Ippu on mieleltään reipas ja hyväkuntoinen vanhus. Ainoastaan jaloissa on ongelmia, mutta päivittäisen lääkityksen avulla iBou pääsee itse tekemään pieniä lenkkejä.

– Kyllä tässä on ainakin ensi kesän uintikelit mielessä ja toivottavasti Ippu jaksaa pidempäänkin, Kantola toivoo.

Kantola on saanut projektistaan paljon hyvää palautetta, ja iBoun kuvat ovat keränneet kymmeniä tykkäyksiä. Ainut mieltä askarruttava asia on, mistä iBoun mahtava nimi on peräisin?

– iBou-nimi tuli, kun olin vuonna 1997 työharjoittelussa Teneriffalla. Tutustuin siellä senegalilaiseen kaveriin nimeltä Ibou. Hän oli sen verran mukava tyyppi, että kun keväällä 1998 ostin koiran, päätin antaa sen nimeksi iBou, Kantola paljastaa.

IBoun kaikki kuvat ovat nähtävissä täällä.

ibou

ibou2

ibou3

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top