Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Palkinto ansioituneelle lemmikkitoimijalle – Ketä sinä äänestäisit?

Huhtikuun puolessa välissä järjestettävillä PetExpo-messuilla jaetaan vuosittainen Myötäkarvaan-palkinto. Palkinnon myöntää Suomen Messusäätiö yhdessä alan toimijoista koostuvan raadin kanssa. Myötäkarvaan-palkinto on arvoltaan 3000 euroa, ja se kannustaa lemmikkialan kehittämiseen ja lemmikkien hyvinvoinnin parantamiseen.

Palkinnon voi saada yksittäinen henkilö, yritys tai hanke. Edellytyksenä on, että palkinnon saaja on johdonmukaisesti toiminut lemmikkieläinten hyvinvoinnin ja lemmikkialan puolestapuhujana ja vienyt eteenpäin asioita, jotka ovat lemmikkien parhaaksi. Palkinnon saajan ansiona voi olla myös lemmikkiharrastuksen edistäminen, hyvän esimerkin näyttäminen tai luova ja raikas ajattelutapa lemmikkien hoidossa.

Palkinnon ovat aiemmin saaneet muun muassa Herpille koti -rinki (2013), Turun kaupungin eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser-Kopra (2012) sekä Etsijäkoiraliitto (2010). Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008.

Myötäkarvaan-palkintoa voi hakea tai palkinnonsaajaa ehdottaa 28. maaliskuuta 2014 asti.

Jos sinä koet, että Kuono.fi ansaitsisi tämän palkinnon, ehdota meitä palkinnonsaajaksi täällä.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top