Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Onko tässä söpöin video ikinä? Suomalaiset colliet adoptoivat orvoksi jääneet oravanpoikaset!

Äänekoskelainen Tuija Pakkanen omistaa kolme erityisen suurella sydämellä varustettua pitkäkarvaista collienarttua Hopun, Nasun ja Myyn.

Kattoremontin seurauksena orvoiksi jääneet viisi oravanpoikasta päätyivät Pakkasen luokse eläinsuojeluvalvojan kautta, ja nyt colliet ovat adoptoineet pienet kurret ja hoivaavat niitä kuin omiaan! Aiemmin Pakkasen koirat ovat toimineet varaemoina muun muassa karitsoille ja liito-oraville. Omistaja itse kertoo olevansa hoidettavasta lajista riippuen maitoautomaatti ja siivooja – glamour on hänen mukaansa arjesta kaukana.

Ylisuloiset videot hyväsydämisistä koirista ja hellyttävistä orvanpoikasista ovat levinneet Facebookissa nopeasti: tuorein video nakertamaan opettelevasta oravanpoikasesta on katsottu jo reilusti yli 100 000 kertaa ja se on jaettu yli 2000 kertaa. Eikä ihme – tämän suloisempaa ei ole vähään aikaan tullut vastaan!

Videoissa poikasia hoivaa kaksivuotias Hoppu. Oravanpoikasten ja niiden varaemojen kuulumisia voit seurata Tuija Pakkasen Facebook-seinältä.

Elekää välittäkö mun lässytyksestä – Hoppu ei olisi paljastanut salaisuuttaan ilman sitä :)

Posted by Tuija Pakkanen on Wednesday, April 8, 2015

Hopun pinna on piiiitkä, kurrelle on tullut nyt myös ylähampaat. Ja onhan niitä testattava. Myös nenään.Tarkennus lukuisten kysymyksien johdosta: Oravat ovat jääneet kattoremontin takia orvoiksi ja meille tulleet el.suoj. valvojan kautta jatkohoitoon. Minulla on onni omistaa 3 uskomattoman suurella sydämellä varustettua collieta, jotka adoptoivat ja hoivaavat pienet. Videolla oleva Hoppu on niistä yksi. Nasu ’mummo’ on hoivannut karitsoista liito-oravaan ja Hopun tytär Myy hoitaa pieniä myös, vaikka ikää vasta 9kk. Itse olen lajista riippuen maitoautomaatti ja siivooja. Tuossa videossa poikanen ei ollut nälkäinen, vaikka hamuileekin suullaan.(mahakin pömpöttää) Vaan todellakin opettelee ensimmäisiä leikin alkeita ja testailee miltä tuntuu juuri puhjenneilla hampailla nakertaa. Ja Hoppu koiralla ei ole tällähetkellä pentuja itsellä, eikä edes valeraskautta, sillä on vain rakastava sydän. Oravanpoikaset saavat niille sopivaa maitoseosta muutaman tunnin välein pullosta ympäri vuorokauden ja sitten pikkuhiljaa opettelevat maistelemaan kiinteää ruokaa.

Posted by Tuija Pakkanen on Thursday, April 16, 2015

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top