Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

No nyt on kallista! – Jättikoiran pennuilla hintaa jopa puoli miljoonaa

Maailman suurimpana amerikanbullyna julkisuuteen noussut lähes parivuotias ja noin 80-kiloinen Hulk on tullut isäksi. Pennut syntyivät koiran yhdysvaltalaisten omistajien Lisa ja Marlon Grennanin Dark Dynasty K9’s -kenneliin, jonka tavoitteena on jalostaa uudenlaisia, jättimäisiä suojelukoiria esimerkiksi miljonääreille ja julkisuuden henkilöille.


Jättikoiran tuorein, kahdeksan pienokaista sisältävä pentue ei suinkaan ole Hulkin ensimmäinen, mutta kasvattajien mukaan toistaiseksi arvokkain. Kahdeksan pennun yhteishinta saattaa kohota jopa puoleen miljoonaan.

Myös Hulkin aiemmat pentueet ovat olleet tavalliselle koiranomistajalle melko hinnakkaita: pennut on myyty noin 30 000 dollarin hinnalla. Tuorein pentue on kuitenkin tarkoitus kouluttaa jo pienestä pitäen isänsä tapaan suojelukoiriksi, mikä nostaa pentujen hinnan liki 60 000 dollariin kappaleelta.

Vaikka Hulkin ulkonäkö saattaa vaikuttaa pelottavalta, ja se on koulutettu hyökkäämään ja irrottamaan otteensa käskystä sekä ryntäämään auton sisällä tai päällä oleilevien kohteiden päälle, omistajat vakuuttavat sen olevan todellisuudessa lempeä jättiläinen, joka tulee erinomaisesti toimeen esimerkiksi perheen kolmevuotiaan Jordan-pojan kanssa.

Hurjasta hinnasta huolimatta Hulkin pennut on – tälläkin kertaa – myyty loppuun pääosin jo ennen syntymää.

Lue alkuperäinen Daily Mailin juttu täältä.

Otsikkokuva: kuvakaappaus videolta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top