Maailman suurimpana amerikanbullyna julkisuuteen noussut lähes parivuotias ja noin 80-kiloinen Hulk on tullut isäksi. Pennut syntyivät koiran yhdysvaltalaisten omistajien Lisa ja Marlon Grennanin Dark Dynasty K9’s -kenneliin, jonka tavoitteena on jalostaa uudenlaisia, jättimäisiä suojelukoiria esimerkiksi miljonääreille ja julkisuuden henkilöille.


Jättikoiran tuorein, kahdeksan pienokaista sisältävä pentue ei suinkaan ole Hulkin ensimmäinen, mutta kasvattajien mukaan toistaiseksi arvokkain. Kahdeksan pennun yhteishinta saattaa kohota jopa puoleen miljoonaan.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Myös Hulkin aiemmat pentueet ovat olleet tavalliselle koiranomistajalle melko hinnakkaita: pennut on myyty noin 30 000 dollarin hinnalla. Tuorein pentue on kuitenkin tarkoitus kouluttaa jo pienestä pitäen isänsä tapaan suojelukoiriksi, mikä nostaa pentujen hinnan liki 60 000 dollariin kappaleelta.

Vaikka Hulkin ulkonäkö saattaa vaikuttaa pelottavalta, ja se on koulutettu hyökkäämään ja irrottamaan otteensa käskystä sekä ryntäämään auton sisällä tai päällä oleilevien kohteiden päälle, omistajat vakuuttavat sen olevan todellisuudessa lempeä jättiläinen, joka tulee erinomaisesti toimeen esimerkiksi perheen kolmevuotiaan Jordan-pojan kanssa.

Hurjasta hinnasta huolimatta Hulkin pennut on – tälläkin kertaa – myyty loppuun pääosin jo ennen syntymää.

Lue alkuperäinen Daily Mailin juttu täältä.

Otsikkokuva: kuvakaappaus videolta.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.