Lemmikit ovat tunnetusti monille kuin perheenjäseniä. Yleensä niiden tulisi sijoittua perheen sisäisessä nokkimisjärjestyksessä vasta ihmisten jälkeen, mutta aina niin ei tietenkään ole. Nyt tuore brittitutkimus on paljastanut kuinka moni nainen rakastaa lemmikkiään enemmän kuin miestään.

The Brooke Animal Charityn suorittamassa tutkimuksessa nimittäin paljastui, että peräti joka kymmenes nainen rakastaa lemmikkiään enemmän kuin miestään. Lisäksi peräti kolmannes vastaajista kertoi rakastavansa lemmikkiään yhtä paljon kuin miestään. Monet naisista hakivat lemmikiltä myös läheisyyttä silloin, kun he tunsivat, että mies on jättänyt heidän huomioimisen liian vähälle.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tutkimukseen vastasi 2.000 naista, joiden taloudessa asuu myös mies ja lemmikki. The Brooke Animal Charityn lehdistötiedotteen mukaan lemmikkien suosion taustalla on esimerkiksi se, että ne eivät osaa vastata naisille sarkastisesti.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.