Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Miten pikkuiset italianvinttikoirat ulkoilevat paukkupakkasilla? Katso hauska kuva!

Miten pienin vinttikoirarotu italianvinttikoira pärjää pohjoisen Suomen hyytävässä tammikuussa? Vaikka pakkanen paukkuu parissakymmenessä asteessa, joutuvat nämä Egyptin faaraoiden hovissa pidetyistä koirista polveutuneet, korkeintaan viiden kilon painoiset vinttikoirat silti ulkoilemaan muiden lajitovereidensa tavoin.

Neljä italianvinttikoiraa omistavan oululaisen Hanna Myllymäen koiria ei palele paukkupakkasillakaan – ja miksi palelisikaan, kun on kunnon tamineet! Myllymäen mukaan koirat nauttivat ulkoilusta kylminäkin päivinä, kunhan päällä on tarpeeksi lämpimät vaatteet: tossut, pipo ja takki. Nämä suloiset kaverukset ulkoilevat omistajansa mukaan jopa tunnin kerrallaan, vaikka lämpötila olisi reilusti miinuksella. Kun karvakorvat ovat tottuneet asusteisiinsa, ei niiden pukemiseenkaan kulu kuin kymmenen minuuttia!

Talven koiramuotia esittelevät kuvassa kaksivuotias Alvin, kuusivuotias Tico, 2,5-vuotias Hilma sekä 3,5-vuotias Gala. Kiitos kuvasta Hanna Myllymäki!

italianvinttaritOtsikkokuva: Jenni Peltokorpi

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top