Arizonalaisella 16-vuotiaalla Anthony Lyonsilla diagosoitiin vajaa vuosi sitten leukemia. Tällä hetkellä Anthony käy läpi raskaita syöpähoitoja Phoenixin lastensairaalassa.

Sairaalan potilaat saavat toisinaan tarvitsemaansa lohtua heidän luonaan vierailevilta terapiakoirilta. Myös eläinrakasta Athonya karvakorvat piristävät, ja koska hauvat eivät voi vierailla sairaassa päivittäin, päätti Anthonyn äidin ystävä Roberta Lucero-Koron perustaa Facebook-tapahtuman, johon ihmiset ympäri maailmaa voivat lähettää kuvia koiristaan.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

– Joinakin päivinä koirat vierailevat sairaassa ja joinakin päivinä eivät. Ne saavat hänet hymyilemään. Ajattelin, että jos luon tämän tapahtumat, voitte lähettää kuvia koiristanne ja saada hänet hymyilemään, kun hänen äitinsä näyttää kuvia hänelle, ryhmän perustaja kirjoittaa Facebook-tapahtumassa.

Tapahtuma on herättänyt laajaa huomiota koiraihmisten keskuudessa ympäri maailmaa, ja loppuvuodesta perustettuun tapahtumaan on ilmoittanut osallistuvansa jo pitkälti yli miljoona ihmistä. Tapahtuman seinällä on jaettu kymmeniä – ellei satoja – tuhansia koirakuvia eri puolilta Yhdysvaltoja sekä ympäri maailmaa aina Uudesta-Seelannista ja Dubaista saakka.

Liity sinäkin Photo Doggies for Anthony -tapahtumaan ja lähetä oman koirasi kuva potilaan piristykseksi täällä.

Kuva: photo.doggies.for.anthony

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.