Internetin ihmeellisessä maailmassa tulee toisinaan vastaan mitä hämmentävämpiä koirakeksintöjä. Yksi näistä on Woof Washer 360.

Varmasti jokainen koiranomistaja on samaa mieltä siitä, ettei hauvan peseminen yleensä ole ihan sitä parasta puuhaa, ja jos koira viihtyy kuraojissa tai tykkää kaivaa kukkapenkkejä, pesemiseen kuluu aivan liikaa aikaa.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Woof Washer 360 on kaikessa yksinkertaisuudessaan pyöreä vesisuihku, joka huuhtelee koiraa samanaikaisesti joka suunnasta. Pesuvanne kiinnitetään letkuun ja siihen yhdistetään shampoo – ja tuotteen luvataan tekevän koirasta puhtaan alle minuutissa.

Oletuksena tietysti on, että koirasi malttaa tönöttää paikallaan samalla kun heiluttelet epämääräistä, vettä suihkivaa rengasta sen ympärillä. Tällaisiakin koiria tosin vaikuttaa olevan, sillä hauskalla kapineella on Facebookissa lähes 43 000 fania.

No, laitteen toimivuudesta voi olla montaa mieltä, mutta hauskalta se kieltämättä näyttää!

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.