Kuonon blogipalvelu kasvaa kohisten. Lanseeraamme tänään toisen blogin, 18-vuotiaan Essin Tassutellen-blogin. Essi kertoo itsestään näin:

”Olen 12.12.1995 syntynyt, Etelä-Savossa asusteleva naisenalku. Käyn lukion viimeistä vuotta, jonka jälkeen tarkoituksena olisi suunnata pieneläinalalle – mutta minne, sitä en vielä tiedä. Koirat ovat olleet aina lähellä sydäntä, mutta ensimmäisen koirani sain ”vasta” vuonna 2009, eli vajaa 14-vuotaana. Sara tuli minulle aikuisena, ja sen kanssa aloittelinkin nykyiset koiraharrastukseni. Myöhemmin laumaa kasvatti Mini, joka myöskin saapui taloon aikuisena. Nyt lauma on kolmipäinen, ja uusin tulokas on Minin vahinkolapsi Awa.

Rakastan koiria – niinkin paljon, että minua voisi sanoa jo fanaatikoksi. Koirat ovat mukanani kaikkialla; koulutapahtumissa, ystävien luona.. Minne vain koiran saa kätevästi mukaan. Jos koiraa ei voi jonnekkin viedä, muistan kyllä puhua rakkaista karvalapsistani senkin edestä.

Omiin lempiharrastuksiin kuuluu ehdottomasti agility. Se on mukavaa aivotyötä niin minulle kuin koirallekkin, siinä saa juosta, eikä tarvitse turhaan harmitella jos mennäänkin vähän väärin. Aina on hauskaa, minkä myös kanssaharrastajat ovat huomanneet. Edelleen minulle mainitaan muutamista lausahduksista, jotka olen kisoissa huudahtanut. Esimerkkinä tähän toimii eräät möllikisat vuosia sitten, kun Sara ei vielä osannut mennä rengasta varmasti. Huomasin, että koira oli aikeissa pujahtaa renkaan ohi, ja kiellon sijaan kajautinkin ilmoille iloisen ”O-ou!”. No, koira pysähtyi ja tuijotti hetken ihmeissään, tajusi sitten jopa mennä renkaan siitä oikeasta kohdasta.

Perheeseen kuuluu pikkusisko, äiti, isä ja kissa, jonka kanssa meni valitettavasti sukset ristiin. Siispä kissa onkin pikkusiskon hoidokki nykyään.”

Essin blogin löydät osoitteesta:

http://blogit.kuono.fi/suipponokat/

PS. Haluatko sinä Kuonon bloggaajaksi? Laita viestiä ville at kuono.fi tai Kuonon Facebook-inboxiin.

 

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.