Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koirat valtoimenaan liikkuvan laivan autokannella – Katso videot!

Helsinkiläinen valveutunut kansalainen matkusti Helsingistä Tallinnaan viime viikon perjantaina. Mies hieraisi pari kertaa silmiään nähdessään kolme koiraa valtoimenaan autokannella.

Kansalainen ilmoitti asiasta myös vartijoille.
– Ensin tuli yksi hauva, sanoin siitä ohimenevälle vartijalle, joka ei itse huomannut koiraa. Se sanoi minulle, että käy ilmoittamassa infossa. Sanoin hänelle että mene sinä. Sitten se katsoi koiraa, naurahti, nyökkäsi ja lähti. Jäin siihen käsitykseen et hän menee ilmoittamaan. En kuullut ilmoituksia koirista.

– Vartijan lähdettyä tuli toinen koira, jolla oli hihna kiinni takajalkojen kohdalla. Sitten tuli vielä kolmas. Ainakin 20 minuuttia ne siellä pyöri. En tiedä miten ovat päässeet autosta ulos, mutta ei niillä hätää näyttänyt olevan. Päinvastoin, uteliaan innokkaasti ne siellä käyskenteli, kansalainen kertoo Kuonolle.

Tallinnassa järjestettiin viime viikonloppuna iso Estonian Winner -koiranäyttely, joten autokannella matkusti jokaisella lautalla todella iso määrä koiria.

Koirat selvisivät tapauksesta vahingoitta ja pääsivät takaisin autoihinsa nopeasti tilanteen selvittyä.

Mies kuvasi useamman videon episodista, jotka Kuono sai käyttöönsä:

EDIT 8.6.2014 kello 20.35:

Tunnetko koirien omistajat tai tiedätkö tapauksesta lisätietoja? Haluaisimme tietää, miten tapaus päättyi ja kertoa asiasta lukijoille. Jos tiedät lisää, laita sähköpostia info at kuono.fi

EDIT 8.6.2014 kello 22.25:

Juttuun lisätty silminnäkijän kommentteja.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top