Ruotsalaisen aikakauslehti Amelian sivuilla julkaistiin helmikuun lopussa varsin ihana kuvasarja. Kuviin liittyvä tarina on kuin Disney-klassikko Topi ja Tessu. Norjalainen Tinni-koira ja Sniffer-kettu ovat erilaisista lähtökohdistaan huolimatta parhaat ystävykset.

Tinni oli omistajansa Torgeir Bergen kanssa metsässä, kun paikalle juoksi yllättäen kettu. Koira ja villikettu suhtautuivat toisiinsa uteliaasti ja vuosisatojen jalostuksesta ja elinympäristöjen erilaisuudesta huolimatta niistä tuli parhaat kaverit. Tinni ja Sniffer leikkivät kuin ne olisivat samaa lajia, ja Sniffer vaikuttaa siltä, että se olisi elänyt ihmisten parissa koko elämänsä.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tinnin omistaja alkoi Snifferin ja Tinnin ystävyyden myötä pohtia myös omaa suhtautumistaan kettuihin. Nyt Berge haluaa kieltää kettujahdin ja hänen ottamansa kuvat kaveruksista julkaistaan yhdessä kirjailija Berit Helbergin kanssa kootussa kirjassa. Kirjan tarkoitus on saada muutkin ihmiset kiinnittämään huomiota kettujen tilanteeseen.

Tinni ja Sniffer ovat todella kuin tosielämän Topi ja Tessu!

Katso Tinnin ja Snifferin ihanat kaverikuvat täältä.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.