Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koirakouluttaja Victoria Stilwell saapuu elokuussa Helsinkiin – Katso videotervehdys suomalaisille!

Kansainvälisesti arvostettu koirakouluttaja Victoria Stilwell esiintyy Eläköön koirat!
-tapahtumassa ensi elokuussa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään 21.–23.8.2015 Helsingin Olympiastadionilla kotimaisen Hau-Hau Champion -koirabrändin 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Avajaispäivän pääesiintyjänä nähdään englantilainen Victoria Stilwell, joka on tullut tutuksi muun muassa tv-ohjelmastaan Isännän ja koiran käytöskoulu (englanniksi It’s Me or the Dog). Stilwell tunnetaan positiivista vahvistamista tukevan koulutusmetodin uranuurtajana.

Eläköön koirat! -tapahtumassa Stilwell esittelee positiivisen vahvistamisen tekniikoita koiran kouluttamisessa. Lavalla nähdään myös joukko suomalaisia koiria. Myöhemmin keväällä järjestetään haku, jossa etsitään koiria mukaan Stilwellin esitykseen.

Stilwell on julkaissut videotervehdyksen suomalaisille koirien ystäville. Videolla hän kertoo olevansa innoissaan päästessään jälleen Suomeen tapaamaan paikallisia koiria ja koiranomistajia. Hän toivoo, että kaikki koiria rakastavat tulevat paikan päälle.

Katso Victoria Stilwellin videotervehdys suomalaisille tästä:

Eläköön koirat! -tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille koiranystäville. Tapahtuman aikana järjestetään muun muassa match show ja agility-kutsukilpailu, jossa kilpailee joukko pohjoismaisia huippuja. Tapahtumassa on myös expo-alue, jossa voi tehdä ostoksia ja tutustua koiraseurojen toimintaan ja saada tietoa eri koiraroduista.

Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä löytyy Hau-Hau Championin sivuilta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top